Operationele Restaurant Manager

  • Bediening
  • Eindhoven, Nederland

Operationele Restaurant Manager

Functieomschrijving

Ben jij dé nieuwe Restaurant Manager van een internationale hotelketen, die straks samen met ons leiding geeft aan 100 enthousiaste collega’s en onze F&B Managers assisteert bij het waarborgen van ons service niveau? Reageer dan snel op deze vacature!

Het F&B Hospitality team bestaat uit twee F&B Managers, Operationele Managers, Shiftleaders, Wijk- en Luiklopers en leerlingen. Diegene waar wij naar op zoek zijn zal tezamen met de andere Operationele Manager de dagelijkse operationele leiding geven aan onze bediening-, banqueting- en barmedewerkers binnen Van der Valk Hotel Eindhoven.

Samen met jouw collega’s verdelen we de taken en bewaken jullie de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Je geeft leiding aan de vier F&B outlets, à la carte restaurant Martinus, Het Buffet, Ozzo Food & Drinks en het grootste congrescentrum van Zuidoost Brabant. Jij geeft instructies, aanwijzingen en treedt je op als coach van onze Shiftleaders en het bedienend personeel.

Coachen, motiveren en coördineren zijn de sleutelwoorden van ons leiderschap. Tijdens congressen en events ben je operationeel het aanspreekpunt binnen de organisatie. Tezamen zijn jullie verantwoordelijk voor de dag roosters, werving en selectie van personeel, de service en de kwaliteit van de F&B afdeling, verbetering van procedures en het bewaken van de omzet en kosten. Het behandelen van complimenten en klachten zijn hier zeker onderdeel van. Jij gebruikt jouw creativiteit om de F&B afdeling naar een hoger niveau te brengen.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een charismatische persoonlijkheid die mensen kan enthousiasmeren en die over een goede stijl van leidinggeven beschikt. Gastvrijheid zit in je genen en je weet dit ook over te brengen op de medewerkers en onze gasten! Daarbij ben je flexibel en heb je een “24/7” mentaliteit. Je hebt passie vóór en een uitstekende kennis van F&B en Banqueting. Daarbij ben je creatief, innovatief en besluitvaardig en weet je hoe te plannen en te organiseren.


Wat verwachten wij bij van der Valk?

HBO werk- en denkniveau (een afgeronde HHS of gelijkwaardige HBO opleiding);

Oortjes open, oogjes open en je handjes laten wapperen!;

Flexibel en gastvrij;

Natuurlijk overwicht;

Overzicht bewaren in complexe situaties;

Creatief, vernieuwend en op de hoogte van de nieuwe F&B trends;

Werkervaring als leidinggevende in een vergelijkbare F&B organisatie is een pré;

In het bezit van een leermeester diploma;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Geldende normen en waarden binnen de Van der Valk Hotel Eindhoven toepassen, dan wel uit kunnen dragen naar het F&B team en waar gewenst andere medewerkers binnen de organisatie;

Goede kennis van de HACCP-regelgeving.


Wij bieden:

We starten met een arbeidsovereenkomst voor een periode van 1 jaar met de intentie om hier uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd van te maken. Het gaat om een fulltime dienstverband. Wij bieden een passende marktconforme beloning afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Wij zorgen voor een podium waar volop ruimte is voor coaching, zelfontplooiing, initiatief en zelfstandigheid. Naast sfeer, collegialiteit en een professionele werkomgeving zijn er velen voordelen aan het werken bij Van der Valk Eindhoven.


Over Van der Valk Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft 263 luxe, comfortabele hotelkamers & suites, een congrescentrum met 26 multifunctionele zalen, waar grote evenementen plaatsvinden, een uitgebreid sport & wellness center, drie restaurantformules (à la carte, buffet & sushi lounge bar), inclusief hotelbar, minimarket én een casino. Dit maakt Van der Valk Eindhoven meer dan alleen een hotel! Daarnaast is Hotel Eindhoven bezig met haar nieuwe toekomstplannen. Neem alvast een kijkje op: https://www.hoteleindhoven.nl/elysion/elysion-convention-center


Voordelen van werken bij Van der Valk Eindhoven: Zelfontplooiing - Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Valk Academy – Groeiend jong familiebedrijf - Veel ruimte voor eigen initiatief - Leuke collega’s - Gezellige sfeer – Gratis sporten bij Toucan Sport - Personeelskorting bij onze restaurants - Leuke personeelsaanbiedingen binnen de Van der Valk Groep - Fietsplan - Verdiensten marktconform salaris- Werken voor een (inter)nationaal bekende keten - Begeleiding in jouw ontwikkeling als ‘Hospitality Expert’