Skip to content

Chefkok (Buffetten)

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandKeuken

Functieomschrijving

Wil jij graag heerlijke, oogstrelende buffetten creëren en leidinggeven aan een team van enthousiaste collega's? Ben jij iemand die kookt met passie? En wil je graag werken bij een fantastisch hotel wat ambitieuze plannen heeft en een mooie toekomst tegemoet gaat? Zoek dan niet verder! Bij Van der Valk Hotel Eindhoven hebben we een functie beschikbaar als Chefkok (Buffetten). 


Onze keukenbrigade bestaat uit een Keukenmanager, Chefkoks, Zelfstandig werkend koks, ondersteunende koks, stewarding crew en leerlingen. Diegene waar wij naar op zoek zijn zal tezamen met de andere Chefkoks de dagelijkse operationele leiding geven aan de keukenbrigade binnen Van der Valk Hotel Eindhoven.


Wat kan een werkdag jou brengen?

Samen met jouw collega’s verdelen we de taken en bewaken jullie de voortgang en kwaliteit van onze culinaire creaties en de werkzaamheden. Jij geeft instructies, aanwijzingen en treedt op als coach van het keuken en stewarding team. Je geeft leiding binnen onze vier F&B outlets, à la carte restaurant Martinus, Het Buffet, Ozzo Food & Drinks en het grootste congrescentrum van Zuidoost Brabant. Waarbij de focus ligt op ons buffetrestaurant “Het Buffet.” Het werkrooster omvat met name diensten overdag, echter valt gewenste aanwezigheid in de avond of op zon- en feestdagen niet uit te sluiten.


Coachen, motiveren en coördineren zijn de sleutelwoorden van ons leiderschap. Als het gaat om onze ontbijt-, brunch-, lunch- en dinerbuffetten ben jij operationeel het aanspreekpunt binnen de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor ons waste management, de inkopen van onze buffetproducten, produceren van kwalitatieve buffetten en gerechten, de dag roosters, de kwaliteit van onze gerechten en waarborging van de hygiëne en onze HACCP normen. Jij gebruikt jouw creativiteit en vooruitstrevendheid om onze rijke buffetten naar een hoger niveau te brengen.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die mensen kan enthousiasmeren en dit uitstraalt in zijn/haar leiderschap. Een echte people manager voor ons familiebedrijf, met een aantal jaar ervaring binnen de keuken op het gebied van buffetten op zak. Je hebt uitstekende kennis van producten en de productie van grote volumes. Daarnaast heb je een aanpakkersmentaliteit en bent stressbestendig. Creativiteit is jouw passie en je weet dit te weerspiegelen in de uitstraling en smaak van jouw creaties. Ook weet je hoe te plannen en te organiseren. Tot slot ben je in staat de geldende normen en waarden binnen Van der Valk Hotel Eindhoven toe te passen, en uit te dragen binnen het keuken team en waar gewenst andere medewerkers binnen de organisatie.


Van welke eigenschappen en ervaring worden wij gelukkig?

 • MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
 • Kennis van het inkopen van producten en de bereiding hiervan in grote hoeveelheden;
 • Uitstekende kennis van de HACCP-regelgeving;
 • Je bent creativiteit en kunt goed pverzicht bewaren in complexe situaties;
 • Werkervaring als leidinggevende in een vergelijkbare F&B organisatie is een pré;
 • In het bezit van een leermeester diploma;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wie zijn wij?

Van der Valk Hotels & Restaurants, je kent ons vast wel. Wellicht heb je er eens gegeten, geslapen, een vergadering gehad of misschien heb je ons wel eens op tv gezien. Van der Valk Hotel Eindhoven is één van de grootste congres & event hotels van Zuid-Nederland en is méér dan een 4-sterren hotel alleen. Naast 263 luxe, comfortabele hotelkamers & suites, beschikt het hotel over een congrescentrum met 26 multifunctionele zalen, waar grote evenementen tot wel 2.500 personen plaatsvinden, een sportcenter met zwembad, drie restaurantformules (à la carte, buffet & sushi lounge bar) met in totaal plaats voor tot wel 600 gasten, een minimarket én een casino. Met ons certificaat van Yoin excellent meeting place behoort 040 Congress & Events tot de top van de Nederlandse zalen markt. Flexibiliteit, creativiteit en service staan hoog in het vaandel!


Wat bieden wij jou?

 • We starten met een arbeidsovereenkomst voor een periode van 1 jaar (fulltime) met de intentie om hier uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd van te maken;
 • Een informele cultuur binnen een mooi familiebedrijf;
 • Een geweldig team en de mogelijkheid om te werken in een prachtige keuken;
 • Gratis sporten bij ons vernieuwde Toucan Sportcenter;
 • Personeelskorting op overnachtingen bij Van der Valk Hotels;
 • Personeelskorting in onze restaurants;
 • Benefits at work – Korting bij diverse winkels en bedrijven;
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheid tot deelname aan trainingen bij Van der Valk Opleidingen;
 • Begeleiding in jouw ontwikkeling als hotel professional met doorgroeimogelijkheden;
 • Salaris conform Horeca CAO.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar